Esports 14/09/2014

L'orgull del Sabadell li dóna un punt a Saragossa jugant amb 10 homes (1-1)

L'equip de Miquel Olmo ha jugat un bon primer temps però ha estat castigat per una arbitratge desfavorable

Nauzet, porter del Sabadell

BarcelonaPrimer punt de la temporada del Sabadell. Després de perdre contra el Numància, l'equip vallesà ha aixecat el cap. Si dimecres va guanyar a Múrcia en partit de Copa, avui ha empatat al camp del Saragossa en un partit en que ha gaudit d'ocasions per guanyar, especialment durant el primer temps.

Olmo ha fet canvis, apostant pel jove de la casa Yeray al mig del camp. Sense homes com Collantes i Hervás, el Sabadell ha dominat el primer temps enviant una pilota al pal i donant molta feina al porter Whalley. Però als 41 minuts, la primera ocasió local ha acabat amb un gol de Borja Bastón. El Saragossa, castigat per la lesió de Diego Rico, ha patit durant el primer temps contra un Sabadell ofensiu i ordenat, però ha marxat al descans guanyant i amb un home més, ja que Yeray ha vist dues grogues en 20 minuts.

A la segona part, amb pedregada inclosa, el Sabadell ha xutat de nou al pal. Olmo ha donat entrada a Eduaras i Aridai, i l'equip català ha mantingut el cap alt malgrat jugar amb 10. Nauzet ha evitat el segon gol local després d'un possible penal a favor del Sabadell no xiulat. Quan semblava que el partit acabaria amb 1-0, una falta mal defensada pels homes de Víctor Muñoz ha acabat amb el gol de Juanto que feia justícia.

Saragossa: Whalley, Mario Abrante, Diego Rico (Diego Suárez, 20'), Vallejo, Fernández, Eldin (William José, 74'), Javi Álamo, Dorca, Nieto (Cabrera, 60') Ruiz de Galarreta i Borja Bastón

Sabadell: Nauzet, Espasandín, Kiko Olivas, Carlos H., Cristian, Longás (Hidalgo, 78'), Yeray, Sotan (Eguaras, 46'), Porcar, Gato (Aridai, 68') i Juanto

Gols: 1-0 Borja Bastón (42') i 1-1 Juanto (89')