COPA DEL REI
Esports 29/10/2014

El Sevilla fa de les seves i goleja al camp del Sabadell (1-6)

L'equip arlequinat ha aguantat 30 minuts però ha acabat golejat per un equip magnífic

Toni Padilla

SabadellElSevilla viu dies dolços i ho ha demostrat deixant sentència l'eliminatòria de Copa a la Nova Creu Alta de Sabadell, on s'ha imposat per 1-5 contra un equip arlequinat que ha aguantat mitja hora. L'equip de Miquel Olmo, amb moltes baixes, ha sortit amb molta il·lusió, gaudint de dues ocasions a les botes d'un actiu Aridai i del japonès Sotan, però mica en mica ha tocat de peus a terra contra els visitants. Unai Emery ha volgut tornar a casa amb la feina feta, per evitar ensurts com el de l'any passat, quan va caure eliminat amb el Racing de Santander, i ha fet jugar un equip amb molt de talent, amb Denis Suárez, Reyes i Banega al mig del camp. El primer gol del parit l'ha fet en una jugada d'estratègia Kolodziecjak(29') i Iago Aspas (43'), amb gran xut després de trencar per la banda, ha fet el segon abans del descans.

A la segona part el Sevilla ha seguit a la seva, donant entrada a Gameiro i Deulofeu. Iaso Aspas ha fet el tercer gol i poc després Gameiro ha fet el 0-4 de penal després d'una falta sobre Reyes. I precisament Reyes ha estat l'autor del 0-5 amb un xut preciós a l'escaire. Amb el partit trencat, el Sabadell ha fet el seu gol gràcies Ernest, un dels jugadors que ha entrat a la segona part. En el darrer segon del partit Iago Aspas ha fet el seu hat trick de penal (1-6).