LLIGA ADELANTE
Esports 10/11/2013

El Sabadell segueix sense guanyar fora de casa i cau amb l'Sporting (3-1)

Els arlequinats han marcat primer però el triomf s'ha escapat en els darrers minuts

Scepovic, celebrant el primer gol de l'Sporting

GijónEl Sabadell segueix sense guanyar fora de casa. L'equip de Javi Salamero ha marcat primer, però els asturians han aixecat el partit.

A la primera part cap dels dos equips ha aconseguit crear grans ocasions de perill, més enllà d'un xut de López Garai als 39 minuts que ha salvat Nauzet amb una gran aturada. L'Sporting tenia més la pilota, però la defensa arlequinada no deixava espais malgrat patir la lesió durant l'escalfament d'Edgar.

A la segona part el Sabadell ha colpejat primer amb un gol de Llorente de cap, després d'una centrada d'Hidalgo. Sandoval, tècnic loca, ha fet dos canvis donant entrada a Barrera i Luis Hernpàndez, i l'Sporting ha reaccionat. Primer, amb un penal per unes mans innocents de Carlos Hernández que ha transformat Scepovic.

Després, Lekic, amb un xut a l'escaire, ha fet el 2-1. El Sabadell ha intentat buscar l'empat però a la contra, Alex Barrera ha sentenciat el partit (88').