SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/02/2012

El Sabadell rep un rival directe en la lluita per no baixar amb l'opció de ratificar la seva millora

El Sabadell busca encadenar el seu quart partit consecutiu sense perdre davant d'un Vila-real B que ha canviat mig equip darrerament

Efe
2 min
Els jugadors del Sabadell celebren un gol contra el Xerez

SabadellEls arlequinats han fonamentat la seva recuperació a base d'enfortir el seu dispositiu defensiu, com així demostra que hagin aconseguit mantenir la seva porteria a zero en les dues últimes jornades contra Xerez (2-0) i Osca (0-0). El tècnic Lluís Carreras ha negat qualsevol canvi de sistema, si bé ha reconegut que "ara juguem més en llarg els minuts inicials per recuperar el control quan els jugadors estan més calents".

Del Vila-real B, l'entrenador català opina que "és igual de temible, dinàmic i perillós que abans encara que hagi canviat veterania per joventut" i considera clau per batre'l evitar que es vegi un partit "tan boig" com la primera volta, quan el Sabadell va vèncer 3-4.

Per primera vegada en tota la temporada, Carreras tindrà a la seva disposició a tota la plantilla, a excepció dels lesionats de llarga durada Fito i Eneko, i el descartat Joaquín. Són novetat el central Pablo Ruiz, que torna després de la seva sanció, i el migcampista hispanoguineà Juvenal, que ja ha tornat de la Copa de l'Àfrica. S'han quedat fora de la llista per decisió tècnica Aarón Bueno, Fran Piera, Alex Cruz, Samuel i Juanjo, així com Bermudo, amb molèsties. El nouvingut Ezequiel Calvente, jugador cedit pel Betis, podria debutar com a titular després del bon nivell exhibit a Osca durant la mitja hora que va jugar.

El Vila-real B viatja amb la intenció de posar terra pel mig amb les posicions de descens de les quals es troba a tres punts i, de pas, debilitar la situació classificatòria del seu rival, que l'avantatja en sis punts. El filial del Vila-real viatja amb la moral reforçada després dels dos últims resultats. Una sonora victòria a domicili davant l'Hèrcules (0-2) i el treballat empat aconseguit davant el Barcelona B (0-0), amb un jugador menys, li han permès sumar quatre punts de sis possibles i, el que és més important, sortir de la zona vermella.

Per a aquest partit, Julio Velázquez té fins a quatre baixes, dos per sanció i dues altres per lesió. Jaume Costa va ser expulsat contra el Barcelona B i haurà de complir un partit de sanció, mentre que el seu company Llorente va veure la cinquena cartolina groga. El capítol de lesionats el protagonitzen Gerard Bordás amb un esquinç en el turmell dret i Pablo Íñiguez amb un trencament fibril·lar als isquiotibials.

Per contra, recupera al màxim golejador de l'equip, el davanter de Huelva Joselu, que torna a la disciplina del filial després de disputar les últimes jornades amb el primer equip. A més, Julio Velázquez també podrà alinear a Toribio, que no va jugar davant el Barcelona B per amonestacions, i també a Moi Gómez, que no va disputar l'última jornada de Lliga en trobar-se amb la Selecció Espanyola Sub-18 disputant la Copa Atlàntic.

Alineacions probables:

Sabadell: De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz o Agustín, Redondo; Héctor Simón, Hidalgo, Oscar Ramírez; Ezequiel, Lanza; i Florián.

Vila-real B: Mariño; Pere, Lejeune, Kiko, Toño; Edu Ramos, Toribio, Moi Gómez, Bladers; Lucas Porcar i Joselu.

Àrbitre: Amoedo Chas (Galícia).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 18.00.

stats