SEGONA DIVISIÓ
Esports 27/01/2012

El Sabadell rep el Xerez amb el dubte del seu tècnic Lluís Carreras, amb pneumònia

El Sabadell rep el Xerez amb el gran dubte de si el seu entrenador Lluís Carreras es recuperarà a temps del seu principi de pneumònia per seure a la banqueta contra un rival directe en la lluita per la permanència.

Efe
2 min
El tècnic del Sabadell, Lluís Carreras

SabadellEn cas que es confirmés la baixa del tècnic català, el seu lloc l'ocuparia el seu ajudant Roger García, exjugador del Barcelona, l'Espanyol, el Vila-real i l'Ajax. "Carreras és una peça importantíssima, però la seva absència no ha de ser cap contratemps perquè l'equip aconsegueixi un triomf que, en la nostra situació, representaria més de tres punts", ha declarat Roger García en roda de premsa.

Al conjunt sabadellenc li urgeix una victòria per posar fi a la seva nefasta ratxa de 13 partits consecutius sense guanyar, amb un balanç de 6 empats i 7 derrotes que l'ha acostat perillosament a la zona de descens, amb la qual també coqueteja el Xerez, de qui Roger ha destacat la "qualitat individual" dels seus futbolistes i ha recordat que "al seu camp ens va fer patir moltíssim".

Per primera vegada en tota la temporada, la infermeria arlequinada s'ha quedat buida, a excepció dels lesionats de llarga durada Fito i Eneko. El cos tècnic ha convocat els 21 jugadors disponibles, entre els quals no es troba el migcampista Juvenal, a la Copa Àfrica amb Guinea Equatorial. Torna a la llista el davanter francomarroquí Nabil Baha, després del seu partit de sanció, així com el lateral esquerre Manu Redondo, recuperat de l'elongació del bíceps femoral de la cama esquerra que li ha impedit disputar els tres últims partits.

El partit contra el Xerez serà molt especial per al porter David de Navas que, en cas de jugar, complirà el seu partit número 200 d'arlequinat. El Xerez, mentrestant, afronta el partit amb l'ineludible necessitat de la victòria i per netejar la mala imatge del partit de la setmana passada contra el Barcelona B i la derrota per 2-0 al Miniestadi.

Des que va arribar a la banqueta el tècnic Vicente Moreno, el Xerez ha guanyat els partits de casa, però ha perdut tots els que ha jugat lluny de Chapín, per la qual cosa es planteja una nova oportunitat per revertir la situació.

Són baixes per sanció el migcampista José Manuel Rueda i per malaltia el central Gerard Autet, que ha estat substituït pel jugador del planter Joaqui, cridat a última hora. S'ha quedat fora també de la convocatòria per decisió tècnica José Vega i ha entrat en el seu lloc Capdevila, mentre que torna Raúl Cámara després de complir un partit de sanció.

Respecte a l'onze inicial, tot apunta al fet que la baixa de Rueda serà coberta per Bruno Herrero, mentre que Raúl Cámara torna a la titularitat en el lateral dret. Això farà que Campano avanci la seva posició a la d'interior destre.

Sabadell: De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo; Héctor Simón, Hidalgo, Puigdollers; Oscar Ramírez, Lanza, Florián o Baha.

Xerez: Chema; Raúl Cámara, Robusté, Lombán, Mendoza; Campano, Bruno Herrero, Cordero, Capi; José Mari i Íñigo Vélez.

Àrbitre: Martínez Munuera (Col·legi Valencià).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 18.00 h.

stats