Esports 21/10/2017

El CN Sabadell no falla contra el Mataró en la primera jornada de la Lliga de waterpolo femení

Jugadores del Sabadell i del Mataró durant el duel entre de la Supercopa Iberdrola

BarcelonaL'Astralpool CN Sabadell ha derrotat el La Sirena CN Mataró en el gran partit de la primera jornada de la Lliga femenina de waterpolo. A diferència de l'última Supercopa, quan el Mataró va sorprendre en el primer quart abans de perdre, les vallesanes han marcat d'entrada el terreny amb un parcial de 4-1. El segon quart ha vist un sol gol, el de la visitant Helena Lloret (4-2).

El Sabadell, amb Forca d'estilet, ha sentenciat en el tercer quart (6-2), abans d'uns últims 15 minuts plens de gols (12-7). Les vallesanes busquen guanyar la seva desena Lliga consecutiva.