SEGONA DIVISIÓ
Esports 08/12/2012

El Sabadell rep el Múrcia a la Nova Creu Alta amb moltes baixes a la defensa

Els arlequinats van veure trencada la seva bona ratxa el darrer cap de setmana a l'estadi del Numància

Efe
2 min
El Sabadell escombra  el Xerez (3-0)

SabadellEl Sabadell i el Múrcia creuaran demà els seus camins a la Nova Creu Alta separats per un sol punt i perseguint un mateix objectiu: celebrar la victòria per no perdre pistonada respecte als equips de cap. Els sabadellencs -setens amb 23 punts- estan obligats a reaccionar després de veure frenada diumenge passat davant el Numància (2-1) la seva bona ratxa de cinc jornades consecutives sense perdre, per culpa d'un penal en l'últim minut.

El protagonista de la jugada, Abraham Paz, va veure la cinquena groga i serà baixa per aquesta jornada per sanció. La seva baixa se suma a la dels defenses lesionats Jesús Olmo i Dani Tortolero pel que Lluís Carreras es veurà obligat a improvisar a la rereguarda en disposar de Pablo Ruiz com a únic central nat. El més probable és que el polivalent Toni Lao jugui en l'eix de la defensa, mentre que les bandes siguin per Oscar Ramírez i Víctor Espasandín, tot i que el tècnic català també estudia la possibilitat d'endarrerir la posició del medi Juanjo.

Tornen a la convocatòria Arteaga, Baha i el capità Juvenal que ha superat els seus problemes al genoll. Repeteix a la llista el jove del filial Eric Reverter, mentre que s'han quedat fora Llorente, Eneko, Fito i Gat.

Per la seva banda, el Reial Múrcia -novè, amb 22 punts- intentarà trencar la seva mala ratxa de les últimes jornades -cinc punts en sis jornades- i per això recupera el migcampista Emilio Sánchez i als davanters Saül Berjón i Alejandro Torres 'Chando', els tres absents divendres passat en l'empat sense gols contra el Reial Madrid Castilla. Per aquest matx, el tècnic murcianista, Gustavo Siviero, té les baixes obligades per lesió del defensa José Manuel Catalá i dels atacants Francisco Sutil i l'argentí Nico Martínez, però recupera Emilio, Saül Chando i Mauro dos Santos.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha, Lanza, Collantes i Ulisses Dávila.

Múrcia: Javi Jiménez, Molinero, Dos Santos, Jorge García, Tagliafico, Nafti, Matilla, Emilio; Jonatan Gómez, Cristian García i Kike García.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (C.Andalus)

Estadi: Nova Creu Alta. 20:00 Hora

stats