SEGONA DIVISIÓ
Esports 03/07/2013

La nova directiva del Sabadell inicia el seu mandat presentant Javi Salamero com a nou tècnic

Salamero va ser presentat fa 10 dies com a Secretari tècnic del Girona, però finalment ha decidit marxar al club arlequinat

Ara
2 min
Antonio Salguero, Javi Salamero i Domingo Lozano

SabadellEl nou consell directiu del Sabadell ha estat presentat a la Nova Creu Alta en una roda de premsa amb el portaveu Antonio Salguero i el directiu Domingo Lozano. Salguero ha demanat "disculpes per la manca d'informació oferta aquests dies. Durant aquests dies no ha estat senzill treballar, ja que avui és el primer dia en què podem prendre decisions nosaltres sols. Ara, s'ha treballat durant aquests dies i la gestió del Sabadell ha estat correcta després d'arribar a un acord amb els consellers que han marxat". Salguero, representant del grup inversor japonès que ha invertit en el club, ha afirmat que "seguirem la mateixa línia de la darrera temporada, amb unes variants i alguns canvis de directius". Salguero ha agraït a l'empresari sabadellenc Domingo Lozano el fet de gestionar l'arribada del grup inversor japonès i la gestió de l'anterior president, Joan Soteras. "Molts cops no teníem la mateixa opinió, però ha fet una gran tasca que cal valorar. Li vam oferir seguir al club, però ho ha declinat per raons personals". Soteras s'ha mostrat molt crític amb la nova junta directiva.

Salguero ha confirmat la nova directiva amb Keisuke Sakamoto com a conseller, així com els Naoske Takahashi, Masato Horita, Domingo Lozano, Josep Maria Farrés, Miquel Arroyos i el mateix Salguero.

Salamero, presentat

Un dels punts forts de la roda de premsa ha estat la confirmació de Javier Salamero com a nou tècnic del Sabadell. Salamero va ser presentat com a secretari tècnic del Girona ara fa 10 dies, però en les darreres hores el guió ha sofert un canvi total: Salamero ha trencat amb el Girona i ha acceptat la proposta del Sabadell, feta fa setmanes.

Salamero ha signat el contracte aquest dimarts i ha afirmat que "estic molt agraït al Sabadell per confiar en mi". Ha reconegut que pot entendre el desconcert a Girona, però ha deixat clar que "una cosa és el que s'ha dit i una altra cosa ben diferent, el que ha passat", i ha afegit que "ha estat senzill acceptar aquesta proposta, ja que és un dels reptes professionals més grans que afronto com a tècnic". Salamero ha reconegut que el seu contracte és d'entrenador, però en absència de secretari tècnic, haurà d'assumir responsabilitats en aquesta àrea". Segons Salamero, el primer objectiu del Sabadell serà "sumar els punts per aconseguir la permanència".

Salamero ha desitjat sort al Girona i ha aclarit que "no marxo decebut del club, però puc entendre que els aficionats no estiguin satisfets amb mi. Amb el Girona tinc una relació d'amor i odi, li desitjo el millor. Vaig agafar l'equip a Tercera i va ser preciós pujar".

Salamero ha confirmat les primeres decisions del seu mandat, com ara garantir que el capità David de Navas no marxarà del club. El veterà porter madrileny porta més de 7 anys al Sabadell.

stats