Esports 15/08/2011

Sandro i Florentino, junts dos mesos després de la crisi

El Madrid i el Barça van recuperar ahir la normalitat en les seves relacions amb un àpat encapçalat pels presidents dels dos clubs. La crisi institucional encetada fa dos mesos va quedar aparcada.

àlex Gozalbo
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, en arribar a l'àpat.

Barcelona.Dos mesos després d'a menaçar de trencar relacions amb el Reial Madrid, Sandro Rosell es va veure les cares amb Florentino Pérez en l'habitual dinar entre les directives del Barça i el Madrid. La trobada, que va tenir com a convidat José Luis Astiazaran, president de la Lliga de Futbol Profes sional (LFP), es va dur a terme a l'Hotel Ritz.

El Barça va tractar que la trobada passés desapercebuda. No obstant això, el Reial Madrid va penjar un vídeo complet de l'àpat a la seva pàgina web.

Sandro Rosell va estar acompanyat d'Antoni Rosich, director general del club blaugrana, així com d'altres membres de la junta. Florentino Pérez, per la seva banda, va tenir la companyia d'Emilio Butragueño, director de relacions institucionals; Eduardo Fernández de Blas, vicepresident; Santiago Aguado; Luis Gómez Montejano i Enrique Pérez.

El 14 de juny Rosell va pronun ciar la següent frase: "El Reial Madrid i el Barça estan obligats a caminar plegats en moltes coses, però si els límits de l'esportivitat es tornen a traspassar ens veurem obligats a trencar relacions institucionals, cosa que no desitgem, però no ens tremolarà el pols". Poques hores més tard el club blanc va respondre amb un comunicat.

Dos mesos després d'aquella trencadissa, la situació s'ha tranquil·litzat bastant i els dos clubs han recuperar la normalitat, almenys en la façana més visible.

Alguns aficionats del conjunt blanc, però, no ho van entendre de la mateixa manera i van llançar pedres contra l'autocar de la directiva del club blaugrana.

La vaga, tema de conversa

Aprofitant la presència de José Luis Asitiazaran, un dels temes de conversa de l'àpat va ser la vaga convocada per l'Associació de Futbolistes Professionals (AFE) de cara a les dues primeres jornades de Lliga.

Les converses per reconduir la situació es reprendran demà. Els futbolistes demanen un nou conveni col·lectiu que serveixi per garantir als jugadors víctimes d'impagaments el cobrament de les nòmines que tenen al contracte.

stats