BARÇA
Esports 21/09/2011

Sandro Rosell defensa la validesa del projecte de la Grada Jove

Tot i els dubtes manifestats per alguns membres de la junta directiva i els informes dels Mossos d'Esquadra, el president Sandro Rosell no aturarà el projecte de la Grada Jove i la defensarà aquest dissabte.

Toni Padilla
1 min
ROSELL VOL MÉS ANIMACIÓ El president també manté El compromís contra la violència.

Barcelona.Sandro Rosell va repassar ahir els diferents punts calents de la pròxima assemblea de socis compromissaris, que tindrà lloc dissabte abans del partit contra l'Atlètic de Madrid. En una entrevista concedida al programa Arucitys , de 8TV, el president va deixar clar que en tres dels punts més interessants del dia votarà : sobre l'acord amb la Fundació Qatar, sobre la creació de la Grada Jove i sobre la campanya per un Camp Nou sense fum.

Dels tres punts, l'únic en què podia existir cert dubte sobre la postura de Rosell era el de la Grada Jove. Els Mossos d'Esquadra van comunicar al club que un 10% dels socis que van demanar formar part d'aquest projecte de grada d'animació tenen antecedents penals, i alguns directius han expressat els seus dubtes sobre si cal tirar endavant aquesta promesa electoral, per por que una minoria de violents intentin aprofitar la iniciativa per tornar al Camp Nou.

Després de moltes reunions i trobades -fins i tot amb el conseller d'interior, Felip Puig-, Rosell ha decidit seguir defensant la creació de la Grada Jove: "Aquesta és una iniciativa que ens ha demanat la gent jove i que no té res a veure amb el convenciment d'aquesta junta a seguir sense tolerar la violència". Rosell argumenta que el club no pot saber si els socis tenen antecedents penals i que per aquest motiu la llista de joves que en volen formar part es dóna als Mossos d'Esquadra. "La creació d'aquesta grada és compatible amb el compromís ferm de lluitar contra la violència", va concloure el president.

stats