Esports 15/12/2011

El Santos, primer finalista després de superar el Kashiwa Reysol (1-3)

N.g.

BARCELONA.El Santos brasiler va superar ahir el conjunt japonès Kashiwa Reysol (1-3) i disputarà la final del Mundial de Clubs 2011 del Japó diumenge, 18 de desembre, a l'estadi internacional de Yokohama. De fet, si el Barça supera avui l'Al-Sadd, el conjunt brasiler serà el seu rival a la final. I aquest és l'enfrontament que espera molta gent, entre ells el davanter del Santos Neymar, que ahir va afirmar que el Barça és el favorit i que espera trobar-se'l a la final. "Cada vegada que juga el Barça tothom el vol veure. És el millor equip del Mundial de Clubs. Ells són els favorits", va assegurar Neymar.

De fet, el davanter brasiler va ser l'encarregat d'obrir el marcador en el partit contra el Kashiwa Reysol, en la primera de les semifinals del Mundial de Clubs d'enguany. Neymar va marcar un golàs des de fora de l'àrea (minut 19) quan un xut seu es va colar per l'escaire de la porteria. Els japonesos, a més, van veure com el Santos ampliava distàncies quatre minuts més tard amb un altre golàs, aquest cop de Borges. El jugador va aprofitar la permissivitat de la defensa dels japonesos per tornar a fer entrar la pilota per l'escaire de la porteria de Sugeno, que no va poder fer res per evitar-ho. Els japonesos no es van donar per vençuts i, ja a la segona part, Sakai, a la sortida d'un córner, va retallar distàncies amb un bon cop de cap (minut 53). Tot i això, les esperances de remuntada del Kashiwa es van quedar en no-res quan, deu minuts més tard, el Santos, que va tenir la punteria que li va faltar al seu rival, va aconseguir sentenciar amb un gol de Danilo de falta directa.