Barça
Esports 24/09/2011

S'aproven els comptes de la temporada 2010/11 amb 9 milions de pèrdues per àmplia majoria

807 compromissaris, dels 880 presents, han votat a favor dels comptes amb els ingressos més alts de la història de futbol

Albert Solé
1 min

BarcelonaL'assemblea de compromissaris del Barça ha aprovat per àmplia majoria els comptes de la temporada 2010/11 per 807 vots a favor, 14 en contra i 24 en blanc, sobre els 880 compromissaris presents.

Aquest exercici s'ha tancat amb 9,3 milions de pèrdues i amb els ingressos més alts de la història del club i del món de l'esport, 473 milions d'euros.

Javier Faus, vicepresident de l'àrea econòmica, ha comentat: "El Barça no pot perdre diners si vol ser sostenible".

De les preguntes dels socis, abans de votar, la directiva va recordar que el cas Baena encara està al Tribunal Suprem i que no han renunciat als drets del Barça, el mateix que passa amb el judici amb Sogecable, que també està a Suprem. En aquest segon cas, Javier Faus ha comentat: "Si acabem perdent, que pot ser, tindrem un problema perquè no tenim guardats els 34 milions que suposaran i haurem de buscar una solució".

I pel que fa a per què els socis van haver de pagar l'entrada per veure el partit de Supercopa d'Espanya contra el Madrid, Sandro Rosell ho ha explicat: "Era un tema econòmic i social. Prop de 40.000 socis sense abonament van poder gaudir d'un barça-Madrid i tenen el mateix dret que els que tenim abonament, no hem de pensar de manera egoista".

stats