EN BREU
Esports 16/11/2011

Selecció espanyola

1 min
Selecció espanyola

Errada de Casillas el dia del rècord

El destí va voler que el dia que Iker Casillas superava Andoni Zubizarreta en nombre de partits amb la selecció espanyola (127) cometés una errada greu que va costar el primer gol de Costa Rica. Espanya, a més, va acabar empatant (2-2) agònicament (Silva i Villa) després d'un mal partit. Puyol (90'), Xavi (45'), Cesc (63'), Iniesta (90') i Villa (90') van ser titulars, i Busquets (45') i Valdés (45') van sortir a la segona meitat.

L'Argentina guanya a Colòmbia (1-2)

L'Argentina aixeca la moral del país gràcies a la victòria d'ahir a Barranquilla contra Colòmbia (1-2) en un altre partit no gaire lluït de l'albiceleste. Leo Messi va tornar a dur el pes de l'atac argentí i va aconseguir fer un gol, l'1-1, a porteria buida en un mal rebuig del porter colombià, i va iniciar la jugada del segon d'Agüero.

Portugal serà a l'Eurocopa pels pèls

Cristiano Ronaldo amb 2 gols va conduir la selecció portuguesa fins a l'Eurocopa del 2012 que se celebrarà a Polònia i Ucraïna. Els portuguesos van derrotar Bòsnia clarament (6-2, 0-0 a l'anada), tot i alguns moments de patiments.

Croàcia, Irlanda i Txèquia també

A més de Portugal, Croàcia, Irlanda i la República Txeca també seran a Polònia i Ucraïna l'estiu que ve i completen els 16 equips participants a l'Eurocopa.

stats