Esports 29/10/2016

Dovizioso dóna la sorpresa i sortirà primer al GP de Malàisia

Marc Márquez sortirà quart, al darrere de Rossi i Lorenzo

Ducati torna al graó més alt  del podi, sis anys després

BarcelonaL'italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP16) ha aconseguit la 'pole' al Gran Premi de Malàisia de MotoGP que demà es disputa al circuit de Sepang.

Dovizioso, que ha sumat la seva cinquena millor classificació d'entrenaments des que és a MotoGP, ha superat Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, amb el campió del món del 2016, Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), a la quarta plaça. La segona classificació ha estat marcada per la pluja intermitent i l'asfalt mullat, i Dovizioso ha llegit més bé que els altres el que calia fer.

A Moto2, el francès Johann Zarco (Kalex) ha aconseguit la seva sisena millor classificació de la temporada, al davant de l'italià Franco Morbidelli (Kalex) i Axel Pons (Kalex). Un dels seus principals rivals al títol, el suís Thomas Luthi (Kalex), ha acabat en la cinquena posició i l'altre, Àlex Rins (Kalex), en la vintena, molt lluny dels seus objectius de ser candidat al títol fins al final de la temporada.

El sud-africà Brad Binder (KTM) ha aconseguit la seva sisena millor classificació en Moto3, al davant de Jorge Navarro (Honda) i Francesco Bagnaia (Mahindra).