ESPANYOL

Sergio González: "M'espero un Madrid que vindrà a esgotar les seves opcions"

El tècnic català ha defensat la feina de Carlo Ancelotti amb els madridistes

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha explicat que aquest diumenge al Power8 Stadium espera "un Madrid que vindrà a esgotar les seves opcions" d'aconseguir el títol de Lliga, ja que està a quatre punts del Barcelona, líder, a falta dues jornades.

En aquest sentit, el preparador ha insistit que el vestidor no es preocupa per ajudar o perjudicar un equip o un altre: "La gent vol que guanyem per nosaltres mateixos. La il·lusió de la setena plaça (que donaria accés a Europa) preval a molestar una altra entitat".

Sergio González ha assegurat que el Reial Madrid no notarà l'eliminació de la Champions. "Té grandíssims jugadors, d'un nivell màxim i amb capacitat per girar full com més aviat millor. Saben connectar i desconnectar-se. La seva feina és guanyar-nos i voldran esgotar les seves possibilitats de guanyar la Lliga", ha dit. L'entrenador ha apuntat que el rival disposa d'un futbol "directe, amb enganxada, on no pots despistar-te". El de l'Hospitalet ha lamentat l'absència de Sergio Ramos, així com la possible baixa de Ronaldo: "Pot ser rellevant. Tant de bo puguin jugar els millors perquè és allò que un realment vol".

El tècnic blanc-i-blau ha defensat la vàlua de Carlo Ancelotti. "Ha demostrat la seva capacitat i podria seguir al Madrid. És un grandíssim entrenador, però el futbol té aquestes coses", ha comentat. Sobre Iker Casillas, Sergio González ha afirmat que el porter "és una icona i segur que superarà aquesta situació".

D'una altra banda, el tècnic s'ha mostrat crític respecte a la renovació del director esportiu, Oscar Perarnau, ja que encara no s'ha concretat. "Sincerament em sembla, al bot, malament. Moltes vegades no valores allò que tens a casa o no com hauries. És un home que es desviu per l'entitat", ha comentat.

El preparador català ha recordat que Perarnau és el seu màxim valedor i el del futbol base. "Està fent una feina constant i diària i és una pena que no es valori en la seva justa mesura a aquesta mena de persones. Rectificar és de savis i espero que li facin una oferta com es mereix i segueixi amb nosaltres", ha asseverat. E