BARÇA

Setién: "He somiat guanyar Champions i passejar la copa entre vaques a Liencres"

El tècnic diu que vol guanyar la Lliga al terreny de joc, jugant

L'entrenador del Barça, Quique Setién, somia guanyar la Champions. En una entrevista oferta a TV3, el tècnic ha explicat: "Ja he dit als jugadors que jo tinc molta pressa per guanyar-la, que no hi ha temps per perdre. I que m'agradaria guanyar o la Champions o la Lliga, i si pot ser les dues, molt millor, evidentment. Esclar que ho he somiat. I que em passejo per Liencres, amb les vaques. Amb la Copa, eh?, amb la Champions per allà, ensenyant-la".

L'entrenador, confinat a casa seva, ha explicat que acaba contracte d'aquí un any i mig, quan s'acaba el mandat del president Josep Maria Bartomeu. Setién, però, pot prorrogar el contracte un any més, cosa que haurà de negociar amb el nou mandatari. Sobre la situació actual i com es resolgui la Lliga, Setién ha dit: "M'agradaria jugar i quedar campió jugant. Però la realitat és que la situació és la que és. No sé si això valdria per atorgar un títol. La realitat és que m'és indiferent. Jo no em sentiré campió encara que tingui dos punts més que quan vaig arribar, que estàvem igualats amb el Madrid".

"El que realment em preocupa és que això se solucioni com més aviat millor. Que puguem sortir i abraçar-nos, i recuperar tota la gent gran, que és la que està patint aquesta situació amb més intensitat, i la resta és supèrflua. Si cal acabar i no es pot jugar... I si juguem, doncs fenomenal, perquè això ens permetrà mantenir aquesta diferència", ha sentenciat.