Esports 03/09/2012

Setze jugadors marxen amb les seleccions fins després de l'11-S

A.s.
2 min
Alex Song va ser ahir titular per primer cop.

BARCELONAEncara no ha passat un mes de l'última data FIFA per a partits de les seleccions (15 d'agost) i la Lliga s'atura per primer cop -no hi haurà partits el cap de setmana vinent- per una nova tongada de partits internacionals. El Barça, com sempre, serà un dels equips més afectats, ja que durant una setmana perdrà setze futbolistes pels partits de les seleccions i no els recuperarà fins després de l'11 de setembre.

El gruix principal de futbolistes se'ls enduen les seleccions espanyoles. Vicente del Bosque ha convocat per a l'absoluta nou jugadors -Valdés, Villa, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro- per jugar aquest divendres un amistós a Pontevedra -a l'estadi de Pasarón- contra l'Aràbia Saudita i un partit oficial de classificació per al Mundial del Brasil 2014 a Tbilissi contra Geòrgia el dimarts 11 de setembre. Julen Lopetegi, seleccionador sub-21 -en substitució de Luis Milla-, ha convocat Barta i Montoya, del primer equip blaugrana, a més de Planas, Sergi Roberto, Tello i Deulofeu, del filial, per a dos partits oficials contra Suïssa i Croàcia el 6 i el 10 de setembre

Messi i Mascherano creuaran l'Atlàntic també aquesta setmana per disputar amb l'Argentina dos partits de classificació per al Mundial. El divendres 7 jugaran a casa contra el Paraguai i el dimarts 11 al Perú.

La selecció del Brasil, com a país amfitrió del Mundial del 2014, no té partits oficials de classificació i només disputa amistosos per preparar-se. Dani Alves i Adriano han sigut convocats amb la seva selecció per jugar dos amistosos contra Sud-àfrica i la Xina, tots dos al Brasil, el 7 i el 10 de setembre.

L'últim a arribar, Alex Song, també ha sigut convocat amb la selecció del Camerun, que el 8 de setembre jugarà a Cap Verd un partit oficial.

stats