COPA DEL REI
Esports 27/02/2013

L'Atlètic de Madrid es desfà del Sevilla en un partit molt dur i jugarà la final de Copa contra el Madrid

Diego Costa ha marcat un gol i ha provocat dues expulsions en els darrers minuts del matx

Diego Costa celebrant el primer gol de l'Atlètic al camp del Sevilla

BarcelonaPer primer cop des de l'any 1992 la final de Copa serà un derbi entre els dos equips de Madrid. L'Atlètic ha empatar per 2-2 al camp del Sevilla i després del 2-1 del partit d'anada s'ha classificat per la seva segona final en les darreres quatre temporades.

Ja durant els primers minuts del partit Diego Costa i Falcao han posat al marcador un 0-2 que ha deixat contra les cordes els locals. Abans del descans però, Jesús Navas s'ha inventat un gol preciós. A la segona part el matx s'ha escalfat molt amb Diego Costa com a gran protagonista. El brasiler s'ha barallat amb el xilè Medel i aquest darrer ha acabat expulsat després d'agredir el seu rival quan era al terra. En els darrers segons del partit Rakitic ha marcat el 2-2 amb un bon xut, però ja només quedava temps per la seva expulsió, la del local Kondogbia, que ha trepitjat Diego Costa quan aquest era al terra.

Ara caldrà veure on es juga la final. L'Atlètic la vol jugar a casa ja que el darrer cop que la final va ser Madrid-Atlètic es va jugar al Bernabéu. El Madrid podria demanar jugar al Camp Nou.