El València salva un punt en l'últim minut contra el Sevilla (1-1)

Un gol de Diakhaby evita la derrota entre xiulets de l'afició

T.p.
El Sevilla conquereix Mestalla i somia amb recuperar el liderat

BarcelonaEl Sevilla ja porta sis jornades sense perdre, però ha perdut una gran oportunitat per enfilar-se al liderat en empatar al camp del València (1-1). Un gol de Sarabia a la segona part ha posat l'equip andalús al capdamunt de la classificació. Però quan el València jugava amb mocadors i xiulets a la graderia, Diakhaby, de cap, ha empatat en l'última jugada del partit.

El València ha patit una nova decepció en un partit en què les millors ocasions han sigut dels andalusos, especialment en una segona part en què el Sevilla hauria pogut fer més gols a la contra. El gol visitant ha estat als 55 minuts de Sarabia, en una jugada en què la defensa local ha demanat un fora de joc que no existia. En els últims minuts el Sevilla ha patit una mica, i Diakhaby, en rematar una falta lateral, ha evitat la derrota d'un València que segueix sense funcionar.