BARÇA

Sis mesos després, Sergi Samper rep l'alta mèdica

Es va lesionar jugant cedit amb el Las Palmas

El futbolista del Barça Sergi Samper ha rebut aquest dijous l'alta mèdica. Després de sis mesos lesionat, el futbolista format al planter del Barça ja treballa amb normalitat, després que es trenqués els lligaments del turmell quan jugava cedit al Las Palmas.

Samper està a disposició d'Ernesto Valverde, que ha dirigit el primer entrenament d'un Barça la gran assignatura pendent del qual serà trobar sortida a jugadors com Douglas, Aleix Vidal, Digne o el mateix Samper, si Valverde considera que no disposa d'espai al primer equip.

A la primera sessió d'entrenament, Ernesto Valverde ha comptat amb els 14 jugadors disponibles, cap d'ells mundialistes. Després que ahir dimecres se sotmetessin a diferents proves físiques i mèdiques, ha començat la feina per a Cillessen, Ortolá, Semedo, Denis Suárez, Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Rafinha, Samper, Douglas, Munir i Marlon.

L'única absència ha sigut la de Carles Aleñá, l'interior del filial que es va trencar el tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta i va haver de ser intervingut a Hèlsinki (Finlàndia) a principis de juny.