ACTUALITAT
Esports 04/05/2012

Sorpresa per a Guardiola en l'últim partit al Camp Nou

El Barça està preparant un homenatge a Guardiola per a l'últim partit a l'estadi, contra l'Espanyol. A més, els aficionats podran deixar dedicatòries al tècnic blaugrana en un mural que posaran al Camp Nou.

Luana Valls
1 min
Sorpresa per a Guardiola en l'últim partit al Camp Nou

BARCELONA.Des que Guardiola va anunciar que no seguirà al capdavant del primer equip del Barça, hi ha hagut molta gent que ja ha fet públics els seus missatges d'agraïment i suport al de Santpedor, però la majoria de seguidors encara no han pogut dir-li adéu formalment. Per aquest motiu i aprofitant que aquest dissabte serà l'últim partit de Lliga al Camp Nou, el Barça està organitzant un homenatge per a Guardiola, que comptarà amb la participació activa dels socis i seguidors blaugranes.

La directiva del club vol donar l'últim adéu al seu tècnic tal com es mereix, i per això està preparant una sorpresa per al final del partit d'aquest dissabte, contra l'Espanyol. Guardiola està al corrent d'aquesta iniciativa, ja que el club li va comunicar les seves intencions, però els aficionats hauran d'esperar fins dissabte.

D'altra banda, els seguidors també podran retre el seu homenatge particular al tècnic blaugrana deixant-li missatges i dedicatòries en un mural que instal·laran en diferents punts del recinte del Camp Nou. Per als barcelonistes que no puguin anar al camp aquest dissabte, el club ha preparat diverses accions perquè puguin enviar un missatge a través de les xarxes socials: a Twitter, fent servir l'etiqueta #graciesPep, i a Facebook.

El futur, després de la Copa

Andoni Zubizarreta, el director esportiu del Barça, va comunicar ahir a través del club que les decisions sobre el futur de l'equip es prendran després de disputar la final de la Copa: "Hem de respectar els temps i les prioritats que tenen el club i l'equip".

stats