FUTBOL

Un grup d'ultres agredeix els jugadors de l'Sporting de Portugal amb pals i cinturons

L'agressió arriba després que l'equip quedi fora de la pròxima Champions

Un grup de 50 radicals, encaputxats, han agredit els jugadors i el tècnic de l'Sporting de Portugal. El club de Lisboa s'ha quedat fora de la pròxima edició de la Lliga de Campions després d'una temporada plena de tensió entre els jugadors i el president, Álvaro Sobrinho, que després d'una derrota contra l'Atlètic de Madrid va arribar a insultar els futbolistes, que van respondre amb un comunicat molt dur.

Després de mesos de tensió, els radicals del club han arribat a la ciutat esportiva i després d'amenaçar els periodistes perquè apaguessin els seus aparells, han insultat i agredit els jugadors, especialment el tècnic, Jorge Jesus, i els capitans. El davanter Bas Dost ha rebut impactes al cap, amb cinturons i bastons, i ha penjat una foto amb els punts que ha necessitat per tancar la ferida.

21 persones han estat detingudes per aquests fets, que arriba just abans del cap de setmana en que l'equip pot guanyar el segon títol de la temporada, la Copa, en una final contra el modest Aves. Abans havia guanyat la Copa de la lliga.

Més continguts de