NBA
Esports 11/05/2013

Els Heat i els Spurs recuperen el factor pista guanyant a la pista dels Bulls i els Warriors

Chris Bosh ha dominat sota els cèrcols a Chicago i Parker ha fet de les seves contra els Golden State Warriors

Efe
2 min

BarcelonaEl pivot Chris Bosh ha imposat el seu joc sota els cèrcols per guiar els Miami Heat al triomf per 94-104 davant els Chicago Bulls en el tercer partit de l'eliminatòria de semifinals de la Conferència Est que disputen al millor de 7 partits. Amb aquesta victòria els Heat es situen 2-1 i recuperen el factor pista, ja que van caure en el primer partit a Florida. El quart partit de la sèrie es jugarà dilluns que ve, en el mateix escenari de l'United Center, de Chicago.

Bosh, que no havia mostrat el seu millor joc en els dos partits anteriors, ha aconseguit un doble-doble de 20 punts (8-16, 1-2, 3-4), 19 rebots (14 defensius) i dos taps. LeBron James ha jugat 44 minuts sumant 25 punts (6-17, 2-4, 11-11). "Hem guanyat un partit important com a equip, però cal destacar la gran tasca realitzada per Bosh, que va mostrar la seva classe i categoria per sorgir en el moment que l'equip més va necessitar de la seva aportació", ha destacat James. "

Els Bulls van intentar de nou, com va passar en el primer partit, sorprendre els Heat en la recta final del partit després que els campions de lliga ja havien trencat el marcador a favor 90-98, però aquesta vegada no els va funcionar. Els Bulls, amb les baixes del base Kirk Hinrich (lesionat) i l'aler sudanès Luol Deng (malalt), han estat liderats pel veterà ala pivot Carlos Boozer (21 punts).

Els Spurs recuperen la seva millor versió davant els Warriors (92-102)

El base francès Tony Parker ha brillat en uns Spurs que recuperant la seva millor versió defensiva han guanyat a domicili (92-102) als Warriors de Golden State en el tercer partit de les semifinals de la Conferència Oest. Els Spurs es situen 2-1 en la sèrie al millor de set partits i recuperen l'avantatge de camp. El quart partit de la sèrie es jugarà diumenge al mateix escenari del ORACLE Arena, d'Oakland.

Els Spurs no havien ofert el seu millor joc d'equip en els dos primers partits, però aquesta vegada han dominat aturant el joc del base Stephen Curry i l'escorta Klay Thompson.

stats