HANDBOL
Esports 04/09/2012

Sterbik: "Vinc d'un equip gran a un que ho és més"

Ara
1 min
Arpad Sterbik en la presentació amb la seva nova samarreta.

BARCELONA.Ha canviat "un equip gran" (l'Atlètic de Madrid) per un altre "que encara ho és més" (el Barça Intersport) amb l'objectiu de seguir lluitant per guanyar títols. Arpad Sterbik, porter internacional serbi nacionalitzat espanyol, va ser presentat ahir com a nou jugador blaugrana per a les pròximes cinc temporades.

La seva ambició és total i el seu debut serà dissabte al Palau de Vistalegre contra l'Atlètic de Madrid amb un títol en joc, el de la Supercopa, en un partit que serà especial per a l'exmatalasser, que s'espera una rebuda hostil dels madrilenys. "Suposo que l'afició blanc-i-vermella em rebrà com a tots els rivals. No espero res de bo, però si em reben bé ho agrairé. Si no, m'aguantaré", va assegurar en la presentació.

Acompanyat en l'acte pel directiu responsable de la secció d'handbol, Eduard Coll, i pel director tècnic, Enric Masip, Sterbik va afirmar que arriba a Barcelona "per començar de zero i buscar noves motivacions". Coll va voler-li agrair l'esforç que ha fet per no marxar a clubs europeus més potents econòmicament i Masip va celebrar que després de molts intents altres estius, finalment s'hagi tancat l'acord per incorporar-lo a la plantilla. "El 2003 ja vaig tenir ofertes del Barça, però vaig tenir por de canviar i anar a més. Ara m'he decidit", va explicar el porter, que té 32 anys i fa 2,00 metres d'alçada.

stats