Esports 30/10/2015

Sud-àfrica, tercera classificada del Mundial de rugbi després de derrotar l'Argentina (24-13)

J. P. Pietersen, fent un assaig contra els 'Pumas'

BarcelonaLa selecció sud-africana s'ha fet amb la tercera posició al Mundial després de derrotar els argentins per (24-13). Els 'springboks', campions en dues ocasions, han igualat així el tercer lloc del 1999.

JP Pietersen ha fet el seu novè assaig a un mundial ja en els primers minuts, amb els argentins jugant ràpid però fallant en els moments claus. Els africans en canvi, no han tingut pietat amb un Pollard anotant tots els seus xuts per marxar al descans guanyant (16-0).

Un drop de Sánchez ha obert el partit (16-3), però ràpidament Etzebeth ha sentenciat amb el segon assaig sud-africà (21-3). Pollard i Sánchez han anotat més punts (24-6) en la seva lluita per ser el màxim anotador del torneig. Al final, Sánchez ha anotat 95 punts i Pollard, 93. L'Argentina ha anotat el seu assaig en la darrera jugada del partit gràcies a Orlandi.

El sud-africà Bryan Habana s'ha quedat a un sol assaig de superar Jonah Lomu com a jugador amb més assaigs en la història d'història. S'ha quedat empatat amb 15.