Suècia derrota les canadenques i se cita amb Alemanya als quarts de final (1-0)

Hedvig Lindahl ha aturat un penal clau amb 1-0 al marcador

T.p.
Suècia derrota les canadenques i es cita amb Alemanya als quarts de final (1-0)

BarcelonaSuècia serà el rival d'Alemanya als quarts de final del Mundial de França. Les jugadores de Peter Gerhardsson s'han imposat per 1-0 al Canadà gràcies a un gol de Stina Blackstenius a la segona part. Suècia, una de les seleccions que sempre han jugat la fase final del Mundial, millora així el resultat d'ara fa quatre anys, quan va caure als vuitens de final precisament contra el seu pròxim rival, Alemanya.

El primer temps ha sigut de domini escandinau, però les canadenques s'han defensat amb encert. A la segona part el partit s'ha trencat, gràcies al gol de Suècia, en la primera errada defensiva de l'equip dirigit pel tècnic danès Kenneth Heiner-Møller. El gol de Blackstenius ha modificat el guió, amb Suècia cedint terreny i el Canadà desaprofitant una gran ocasió quan Lindahl ha aturat un penal per mans que ha xutat Janine Beckie.

En els últims minuts el VAR ha servit per no xiular un segon penal, favorable a Suècia en aquest cas, i els atacs de les canadenques no han servit per trobar el gol de l'empat.