Suècia ja és als vuitens de final després de golejar Tailàndia (5-1)

Primer gol al torneig de l'equip asiàtic

T.p.
Suècia ja és als vuitens de final després de golejar les tailandeses (5-1)

BarcelonaSuècia s'ha sumat a la llista de seleccions que ja són als vuitens de final del Mundial, després de guanyar sense cap mena de patiment les tailandeses. Tailàndia, després de perdre en el primer partit per un escandalós 13-0 contra els Estats Units, s'ha defensat millor i ha celebrat als últims minuts el seu primer gol a la cita de França.

Després de derrotar Xile al primer partit, Suècia sabia que guanyar significava jugar-se amb la potent selecció dels Estats Units la primera posició del grup. I en pocs minuts ja ha obert la defensa asiàtica. Linda Sembrant, de cap rematant una falta, ha marcat el primer gol als 6 minuts. I Kosovare Asllani, una de les estrelles sueques, ha fet el 2-0 poc després. És el seu segon gol al Mundial. La golejadora Fridolina Rolfo s'ha sumat a la festa als 42 minuts amb el 3-0.

A la segona part, Suècia s'ha relaxat una mica i ha vist com les tailandeses, amb contres ràpides, s'estiraven en atac. Als 81 minuts Hurtig ha fet el 4-0, però en els últims instants una cursa solitària de Sung-Ngoen ha permès a Tailàndia celebrar el seu primer gol amb un xut ajustat al primer pal. Suècia encara ha tingut temps de fer el 5-1 definitiu gràcies a un penal per mans transformat per Rubensson (5-1).