Publicitat
Publicitat

"El Súper Barça", a la portada de 'Mundo Deportivo'

El diari 'Marca' destaca que Cristiano "és la bomba", arran de l'actuació que va tenir en la trobada ahir dimecres contra l'Atlètic

La portada de ' Mundo Deportivo' assegura que el Barça aspira a guanyar 5 copes d'Europa i el qualifica com "el Súper Barça". El rotatiu il·lustra la primera pàgina amb les fotografies dels jugadors dels equips aspirants a aquestes copes. Segons aquest diari, el Barça vol guanyar a Europa en futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Sota de tot, apunta el resultat del Madrid contra l'Atlètic aquest dimecres. 

Entre les portades esportives també destaca la del diari ' Sport', que diu que "El Madrid va guanyar l'Athlètic, però... Encara queden 6 finals". El diari explica que Cristiano Ronaldo va enfonsar l'Atlètic a canonades i que el Barça segueix a 4 punts de l'equip blanc a la Lliga. A la portada, Cristiano apareix a l'esquerra i Messi a la dreta, a banda i banda del número 6.

Després del resultat del Reial Madrid ahir dimecres, ' Marca' diu que Cristiano "és la bomba!" i destaca els 4 punts que es porten Barça i Madrid en un marcador damunt de Cristiano. 

' El 9 Esportiu' obre amb una foto dels jugadors del Barça fent pinya i, a sobre, un titular sintètic: "No s'arronsen". Pel que fa al partit d'ahir dimecres, diuen que "Cristiano decideix el partit amb dos míssils i un penal".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT