Esports 12/04/2012

"El Súper Barça", a la portada de 'Mundo Deportivo'

El diari 'Marca' destaca que Cristiano "és la bomba", arran de l'actuació que va tenir en la trobada ahir dimecres contra l'Atlètic

Ara
1 min
'Mundo Deportivo'

BarcelonaLa portada de 'Mundo Deportivo' assegura que el Barça aspira a guanyar 5 copes d'Europa i el qualifica com "el Súper Barça". El rotatiu il·lustra la primera pàgina amb les fotografies dels jugadors dels equips aspirants a aquestes copes. Segons aquest diari, el Barça vol guanyar a Europa en futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Sota de tot, apunta el resultat del Madrid contra l'Atlètic aquest dimecres.

Entre les portades esportives també destaca la del diari 'Sport', que diu que "El Madrid va guanyar l'Athlètic, però... Encara queden 6 finals". El diari explica que Cristiano Ronaldo va enfonsar l'Atlètic a canonades i que el Barça segueix a 4 punts de l'equip blanc a la Lliga. A la portada, Cristiano apareix a l'esquerra i Messi a la dreta, a banda i banda del número 6.

Després del resultat del Reial Madrid ahir dimecres, 'Marca' diu que Cristiano "és la bomba!" i destaca els 4 punts que es porten Barça i Madrid en un marcador damunt de Cristiano.

'El 9 Esportiu' obre amb una foto dels jugadors del Barça fent pinya i, a sobre, un titular sintètic: "No s'arronsen". Pel que fa al partit d'ahir dimecres, diuen que "Cristiano decideix el partit amb dos míssils i un penal".

stats