Esports 28/10/2015

Un tap estratosfèric de Pau Gasol a Lebron James dóna el triomf als Bulls en l'estrena de la NBA (97-95)

Lebron James / Jonathan Daniel / GETTY

BarcelonaEls Chicago Bulls han iniciat la temporada a la NBA amb una victòria d'autoritat, 97 a 95 contra els Cleveland Cavaliers de Lebron James. Tot i els 25 punts i 10 rebots de l'aler de Cleveland, els Bulls han administrat bé l'avantatge que portaven al marcador durant l'últim quart, i han obtingut la victòria. Sobretot, gràcies als punts de Butler i Rose en els últims minuts, i el tap de Pau Gasol a Lebron James quan faltaven tres segons per acabar el partit, i el marcador ja registrava el 97 a 95 final. El pivot català, desencertat en l'aspecte ofensiu amb només 2 punts, ha evitat que James portés el partit a la pròrroga.

Qui ha destacat pels d'Illinois ha estat Nikola Mirotic, màxim anotador dels Bulls amb 19 punts, i 9 rebots.