18/02/2012

Tenen por de Florentino

2 min
Tenen por de Florentino

No cal que hi donem més voltes. El Reial Madrid ha decidit que no vol tornar a veure el Barça celebrant un títol al seu estadi. I punt. Florentino Pérez ho tenia clar des del principi. Sobretot recordant que malament que ho va passar en les semifinals de Champions del Barça contra l'Inter només d'imaginar-se que els blaugranes podien ser campions d'Europa a casa seva. I més en veure que tot el Santiago Bernabéu va cridar durant l'últim partit de Lliga que la final de la Copa del Rei no es jugaria al seu camp. I què voleu que us digui: ho entenc perfectament. Jo no voldria veure, ni en pintura, el Reial Madrid fent la volta al Camp Nou mentre sona l'himne blanc per la megafonia.

Ara bé, les coses s'han fet tan malament com s'ha pogut. Per començar, l'errada principal és de la Federació Espanyola de Futbol, que un cop més ha tingut por de Florentino. M'explico. El president blanc, just abans de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant del València, ja va trucar a la Federació per prevenir-los que, segurament, quan acabés la Lliga el Santiago Bernabéu estaria en obres per remodelar uns lavabos i bona part dels seients de lateral.

Era una manera d'advertir-los que no volia veure els de Guardiola al seu camp a la final de Copa. Un cop es va consumar la victòria blaugrana, es va organitzar la famosa reunió a Madrid amb representants dels dos finalistes. Van posar sobre la taula que la primera opció era l'estadi de Chamartín. I la Federació va fer una trucada informal al Madrid per intentar que les obres s'endarrerissin, però Florentino va insistir en la negativa. A més, de males maneres, ja que ja els havia avisat que si passava el Barça les obres eren inamovibles i imprescindibles. I, esclar, ara és molt fàcil demanar una resposta oficial del Reial Madrid; però el problema és que mai hi ha hagut una sol·licitud oficial de la Federació al club blanc. Perquè segueixen tement el seu president. I mentre Pérez tingui el poder que té, oblidem-nos de finals al Bernabéu o, el que és més important, que el màxim organisme de futbol de l'Estat sigui mínimament imparcial.

stats