Futbol

L'empresa WOSPAC anuncia la compra del Terrassa Olímpica 2010 SAD

L'empresa es farà càrrec de l'entitat vallesana, que els darrers mesos havia patit problemes degut als seus impagaments i estava prop de la fallida

L'empresa WOrld SPort ACademy (WOSPAC) es convertirà en la màxima accionista del Terrassa Olímpica 2010, SAD, segons ha anunciat el club en un comunicat. Després de diverses setmanes de negociacions al voltant de la venta del club egarenc, ha estat finalment aquesta organització, amb seu a Barcelona, la que es farà càrrec d'un Terrassa que fa poques setmanes era a punt de fer fallida a causa dels impagaments.

WOSPAC passarà a gestionar tant la Societat Anònima com el futbol base. Així mateix, està previst que en els propers dies l'empresa busqui solucions als problemes que ha patit aquest curs l'equip egarenc. També plantejarà la presentació d'un nou projecte. Aquesta temporada, el Terrassa es va quedar a les portes de lluitar per la promoció d'ascens a Segona Divisió B, en un curs replet de problemes a causa dels impagaments a jugadors i diversos treballadors per part de l'anterior propietari, situació que ara s'espera que es desbloquegi amb la venta al nou comprador.

Més continguts de