Esports 01/04/2012

Thiago: "Hem imposat el nostre joc i el nostre futbol"

D.r.j
1 min
Thiago Alcántara conduint la pilota perseguit per Iñigo Pérez.

BARCELONAEl migcampista del Barça Thiago Alcántara va comentar després del partit als micròfons del Canal + que per superar ahir l'Athletic Club van haver d'imposar el seu joc i el seu futbol. "Per molt que corris contra ells, acaben corrent més que tu", va explicar el fill de l'exjugador del Celta i del València Mazinho.

Thiago, a més, va felicitar el conjunt de Marcelo Bielsa per la temporada que està fent, ja que jugarà la final de la Copa del Rei, està a punt d'assolir les semifinals de l'Europa League i a la Lliga encara somia en una posició per a la Champions League. "Els hem de felicitar per la trajectòria, pel que estan fent amb un equip molt jove i per on han arribat fins ara", va assegurar el jove migcampista nascut a Itàlia.

De cara al partit contra el Milan, Thiago va donar una de les claus per poder superar el conjunt italià dimarts que ve: "Haurem de tenir més la pilota per poder generar moltes ocasions", va assegurar.

D'altra banda, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, va comentar que tot i els sis punts de diferència i que falti una jornada menys per acabar, el Barça ho seguirà intentant. "Els jugadors estan motivats i lluiten molt. Seguirem a aquest nivell i esperant que ells puguin fallar", va explicar.

stats