CICLISME

La Titan Desert arriba als 500 inscrits i bat el seu rècord de participació

Aquesta cursa ciclista es celebrarà del 27 d'abril al 2 maig 2015 pel desert del Marroc

La Titan Desert, cursa ciclista que se celebrarà del 27 d'abril al 2 maig 2015 pel desert i les muntanyes del Marroc, ja ha superat els cinc-cents inscrits, xifra rècord que supera l'anterior màxim registre de participants que era de 496 a 2011. Tres mesos després que s'obrissin les inscripcions, la Titan Desert, que el 2015 celebrarà la seva desena edició, ja ha batut el rècord d'inscrits superant els 500 inscrits.

El 2011, en l'edició iniciada a Marroc amb final a Granada, van prendre la sortida 496 participants, xifra que se superarà amb escreix el 2015 i que s'espera que arribi a 600, límit posat per l'organització.

Un dels objectius de l'organització per commemorar aquest desè aniversari és que els vencedors d'anteriors edicions siguin presents competint i per a això s'ha cursat una invitació a tots ells, cosa que ja han acceptat Melcior Mauri (2007) i el txec Ondrej Fojtik (2014). El creixement d'aquesta edició s'ha vist beneficiat per l'impacte internacional de la prova, amb representants d'una vintena de països de cinc continents, segons RPM Events, organitzador de l'esdeveniment.

Un dels atractius d'aquesta edició són les novetats disposades per l'organització, entre les que es troben un pas de dunes inèdit, una etapa amb un tram nocturn, un pas muntanyós a prop dels 3.000 metres d'altitud i una etapa completament de navegació

Més continguts de