LA CELEBRACIÓ DELS CAMPIONS
Esports 27/05/2012

Tito Vilanova passa desapercebut a la festa final

D.r. Jover
1 min
Tito Vilanova, durant la festa  al Camp Nou.

BARCELONADes que es va anunciar que Tito Vilanova seria el nou tècnic del Barça de cara a la temporada que ve, el de Bellcaire d'Empordà no ha parlat, no s'ha pronunciat en públic.

S'ha volgut mantenir al marge de totes les notícies i rumors que s'han generat des que el president Sandro Rosell va dir que era l'escollit per substituir Pep Guardiola a la banqueta del Barça. Ahir no va ser diferent i Tito no va voler ser on eren totes les mirades, i, com Pep Guardiola, tampoc va parlar davant l'afició que es va aplegar al Camp Nou.

La festa, que no es va allargar més de cinquanta minuts, va ser òrfena pel que fa a parlaments. I és que en el que era el comiat de Pep Guardiola només van parlar els quatre capitans.

Tito Vilanova va voler reservar-se sabent que en els pròxims dies se'l presentarà com a nou entrenador del Barça per a la temporada 2012-2013, que començarà de manera oficial amb la disputa de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.

Tot i així, el destí ha fet que Tito Vilanova dirigeixi aquesta tarda (19 hores) un dels dos equips del Barça que s'enfrontaran en el partit de La Marató per la pobresa de TV3 i Catalunya Ràdio, que es disputarà al Palau Sant Jordi, ja amb la nova samarreta de la temporada vinent.

stats