PRIMERA DIVISIÓ
Esports 03/09/2012

El Tito més elegant, a la llotja

Jordi Roura va fer ahir de Tito Vilanova. El tècnic va complir el primer dels dos partits de sanció veient el partit des de la llotja, al costat de Domènech Torrent, que parlava amb la banqueta per telèfon.

Albert Solé
2 min
El Tito més elegant, a la llotja

BARCELONAEl d'ahir va ser el primer partit dels dos de sanció a Tito Vilanova per la seva expulsió al Reyno de Navarra, i el tècnic del Barça va preferir veure el partit des de dalt de tot de la llotja, al costat dels jugadors lesionats i descartats. Altres tècnics, quan són expulsats o sancionats, prefereixen seure a la grada, just darrere de la seva banqueta, per poder seguir donant ordres al seu ajudant. Tito no, i igual que feia Guardiola en aquests casos, va preferir veure el partit des d'una zona elevada i deixar els seus ajudants que dirigissin el partit. A més, Tito Vilanova va estrenar la seva versió més elegant, amb americana i corbata, i va seure al costat de Domènech Torrent -membre de l' staff tècnic-, Éric Abidal i Carles Puyol.

Connexió telefònica amb Roura

El tècnic de Bellcaire va veure el partit amb certa tranquil·litat, sense prendre notes per escrit però comentant totes les jugades amb Torrent, que, de tant en tant, agafava el telèfon per comunicar alguna ordre a la banqueta.

El segon entrenador del Barça, Jordi Roura, va ser l'encarregat de dirigir el partit en absència del seu amic Tito Vilanova. Roura, com feia Vilanova quan li va tocar fer el mateix paper perquè Guardiola era sancionat -o estava de baixa pel mal d'esquena-, tot i que no estar-hi obligat es va seguir vestint amb la roba esportiva de Nike que fan servir tots els membres del cos tècnic. Jordi Roura, que només ha viscut una curta experiència de primer entrenador a l'Hospitalet de Segona B en la seva carrera, va viure tot el partit dret a l'àrea tècnica, però molt tranquil, sense donar gaires instruccions als seus jugadors. Com que una de les seves feines com a segon entrenador és donar ordres als jugadors que han d'entrar al camp en els canvis, ahir ho va seguir fent. El tècnic nascut a Llagostera haurà de tornar a fer de primer entrenador a Getafe, d'aquí 15 dies.

stats