MOTO2

Tito Rabat marca el tercer millor temps en els lliures de Moto2 per darrera de Lowes i Zarco

Bon paper del debutant Àlex Rins, amb la novena posició al circuit de Losail

El britànic Sam Lowes (Speed Up) ha marcat els millors temps en la classificació provisional del Gran Premi de Qatar de Moto2 després de les dues tandes d'entrenaments lliures al circuit de Losail, mentre el campió del món, el català Esteve "Tito" Rabat (Estrella Galicia 0'0 Kalex) s'ha acostat al francès Johann Zarco (Kalex). De fet, Lowes i Zarco han estat dels pocs entre els pilots de cap de la classificació que no han aconseguit rebaixar el seu registre precedent, que en el cas del britànic li permet mantenir una avantatge de sis dècimes de segon sobre el seu immediat perseguidor.

El campió del món si ha millorar el seu rendiment entre una tanda i una altra en poc més de quatre dècimes de segon, guanyant una posició i acabant tercer la jornada, a 29 mil·lèsimes de segon del francès, mentre que Axel Pons (Kalex) ha pujat des del catorzè lloc fins al quart amb una millora de més d'un segon en el seu registre personal. Notable ha estat l'actuació del debutant Alex Rins (Kalex), amb la novena plaça, encara que ho fes a 1,6 segons de Sam Lowes, amb diferència el més ràpid de la jornada, per davant de Luis Salom, el seu company d'equip, qui ha caigut i ha acabat tretzè.

Julián Simón, aquest any amb una Speed Up de l'equip de Qatar en lloc de la Kalex de Italtrans del passat any, ha estat setzè, sense millorar el seu registre inicial, amb Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex) divuitè i Ricard Cardús (Tech 3) en la 22a posició.