LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/11/2012

Tito Vilanova: "Unai Emery ens coneix molt bé i sempre ens crea problemes"

L'entrenador del Barça ha dit la seva sobre el partit i també ha deixat clar que "Deulofeu pot arribar al primer equip, però li queda feina per fer"

TONI PADILLA (enviat especial)
2 min
El tècnic del Barça, Tito Vilanova, durant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Spartak

MoscouAbans del partit de dimarts, Vilanova ha comentat a la sala de premsa de l'estadi Luzhniki que "a Glasgow vaig dir que era el partit més important, ja que ens donava partits per dosificar. Ara tenim una segona opció per classificar-nos, però encara ens queda un darrer partit". Tito, doncs, ha evitat dir que aquest és el partit més important dels propers mesos. El tècnic empordanès ha reconegut que "amb la classificació a la butxaca potser hauria portat altres jugadors per dosificar, però ara cal donar-ho tot, és un grup complicat".

Preguntat sobre Unai Emery per la premsa russa, Vilanova ha comentat que "el coneixem molt bé. Sempre ens ha creat problemes. És un tècnic molt ordenat tant en atac com en defensa. A més, a Europa molts cops el tècnic rival no ens coneix tant, però ell sí que ens coneix i ja es va veure al partit del Camp Nou".

Un altre periodista local li ha preguntat sobre quan de temps passarà fins que un club rus fitxi Messi. Vilanova, rialler, ha comentat que "espero que trigui molt, que jugui molts anys amb nosaltres. Cada dia els equips russos són més forts i poden invertir en grans jugadors". De fet, Vilanova ha recordat que "els equips de l'est cada dia treballen millor. Complica les coses el canvi climàtic, però ara mateix per sort no afecta gaire. Avui en dia, guanyar partits fàcils a la Champions costa molt".

Preguntat sobre la primera xerrada tècnica de Guardiola com a tècnic, que ha estat publicada al llibre del periodista Guillem Balagué, Vilanova ha reconegut que "no recordo gaire bé la xerrada, però en el fons cal lluitar sempre, cal tenir actitud, donar-ho tot".

Puyol i Deulofeu

Preguntat per noms propis, Vilanova ha definit Puyol com "un home que ens transmet coses especials, ens ajuda molt. Ara que el tenim ens ajuda, ja que s'ha passat una època amb problemes de lesions".

Sobre Gerard Deulofeu, Vilanova ha afirmat que "el Gerard ja va fer un gran any la temporada anterior. L'Eusebio decideix quan juga o descansa, i cal fer-lo descansar, ja que sempre ens juga amb la selecció, fa molt que no descansa. Quan vola amb nosaltres ens ajuda la seva presència, per evitar ensurts. Intentem que estigui a prop del primer equip, ja que creiem que pot arribar a fer-s'hi un lloc, però encara li queda feina per fer".

stats