Esports 11/09/2017

Toni Elias recupera la rialla als 34 anys

T.p.
Elias feliç després del seu triomf a Nova Jersey.

BarcelonaEl català Toni Elias va arribar a ser un dels noms amb més futur del Mundial de motociclisme. El 2010 va guanyar el Mundial de Moto2, després d’anys de lluita amb Dani Pedrosa i Valentino Rossi. El 2015, però, el pilot de Manresa, a MotoGP, on no va passar de la quinzena posició final, va decidir que deixava el motor. Tenia 32 anys. Però va rebre una trucada per competir primer a Superbikes i després al campionat MotoAmerica, una competició creada el 2015 als Estats Units sobre la base del vell Mundial de Superbikes. Ahir, Elias, als 34 anys, va recuperar la rialla en proclamar-se guanyador del campionat de motociclisme MotoAmerica després d’imposar-se en l’última cursa, a Nova Jersey. “Fa uns mesos no m’ho hauria esperat”, va admetre.

El pilot de Manresa en tenia prou superant en la classificació de la cursa el seu company d’equip Roger Lee Hayden, germà de Nicky Hayden, el pilot mort en un accident de bicicleta fa alguns mesos. I ho va aconseguir. “Fa 500 o 600 dies vaig decidir retirar-me, i mira com ha canviat ara la situació, no? Una simple trucada de telèfon, vaig venir aquí i tot ha canviat. En el passat vaig cometre alguns errors, i aquesta ha sigut una gran lliçó que recordaré la resta de la meva vida. Seguiré donant el millor”, deia feliç.