BARÇA
Esports 12/02/2013

Sandro Rosell visitarà Israel i Palestina aquest febrer

El portaveu Toni Freixa afirma que l'exercici econòmic del club va pel bon camí

Ara
1 min
Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça.

BarcelonaFreixa ha comentat que properament Sandro Rosell i Javier Faus visitaran Israel i Palestina, entre els dies 21 i 23 de febrer, amb vol directe des de Milà. Faus i Rosell visitaran Ramal·lah, Tel Aviv i Jerusalem, amb trobades amb els presidents de Palestina i Israel. El Barça també ha homologat 46 penyes noves, 11 a l'estranger i 20 fora dels Països Catalans, dins de l'estat espanyol.

Freixa, explicant altres aspectes de la darrera reunió de la junta directiva, ha afirmant que encara no s'han rebut els projectes definitius sobre el futur del Camp Nou, que segueix endavant una demanda contra una pàgina web que relacionava Messi i el dopatge i que no correspon al club valorar la xiulada al rei a la final de la Copa del Rei. D'altra banda, però, ha recordat que "respectem les mostres d'opinió públiques".

El cas Baena i els horaris

Toni Freixa ha afegit que l'exercici econòmic va pel bon camí, ja que "es compleix el pla estratègic, al qual sumem l'alegria per les renovacions esportives". Segons Freixa, "s'està complint fidelment amb el pressupost i el pla estratègic en el primer semestre".

Sobre el cas Baena, la directiva del Barça ha afirmat que "ens obliga a repensar l'estructura contractual dels menors d'edat, ja que el tribunal prioritza protegir el menor i no pas el contracte, i en segon lloc confirma que no s'havien de comptar com a ingrés aquests tres milions d'euros, com la junta havia fet".

Sobre els horaris, el Barça ha reconegut que "entenem que el clàssic es jugui dissabte a les 16. No volíem jugar divendres".

stats