01/08/2011

Tots vam Guanyar al Gran Premi d'Hongria

1 min
Sebastian Vettel segueix liderant el Mundial.

Com passa a les eleccions amb els polítics, els guanyadors, però també el perdedors, estaven satisfets amb el GP d'Hongria d'ahir a Hungaroring. Tothom va sortir content del circuit després d'una gran cursa, tret del britànic Lewis Hamilton i del català Jaume Alguersuari. I ells dos tenien raó i dret a fer-ho.

Jenson Button va sortir content del circuit hongarès perquè va tornar a ser el millor quan les condi cions d'adherència de la pista són més delicades, com va passar al Gran Premi del Canadà, l'altra victòria que el pilot de McLaren ha obtingut enguany. Sis de les onze curses que ha guanyat en la Fórmula 1, de fet, han estat sota la pluja.

L'alemany Sebastian Vettel, de la seva banda, va sortir del circuit content perquè gairebé no va cometre errades, conduint pensant en la classificació final del campionat. A més a més, Vettel ha vist com el seu equip ha treballat fort per recuperar el terreny perdut en les dues últimes cites.

Fernando Alonso va poder marxar feliç a la fi de la prova perquè encara que va cometre errades sota la pluja va pujar al podi per quarta cursa consecutiva; un resultat excel·lent, tenint en compte com li havien anat els entrenaments, al pilot asturià de Ferrari.

El d'ahir va ser un Gran Premi extraordinari: ple d'avançaments, canvis de posicions, incertesa me teo rològica i, fins i tot, un incendi al Renault de Nick Heidfeld sense més conseqüències que l'ensurt de veure com el pilot abandonava el seu monoplaça en flames. Dramatisme al màxim. Tots van sortir guanyant. Sobretot els aficionats, que van poder gaudir d'un Gran Premi preciós. Quina cursa!

stats