Esports 18/07/2012

Tots contra Wiggins en l'etapa reina del Tour

Albert Rabadan
1 min
L'equip Sky va sortir a rodar ahir en el dia de descans del Tour de França.

BARCELONA.Tan metòdic és l'equip Sky que ha aconseguit convertir en monòtones les declaracions de Bradley Wiggins, un britànic àcid i temperamental. "Ens hem entrenat per a això" s'ha convertit en la frase amb què el líder del Tour de França intenta fer entendre, dia rere dia, el seu únic secret per estar en una posició privilegiada, assegurada sobretot per l'enorme suport del seu equip a les etapes de muntanya.

Per això, el múltiple campió olímpic en pista no sembla preocupat per les dues grans etapes dels Pirineus. Avui, una de tradicional entre Pau i Bagnères-de-Luchon, en què s'hauran de superar quatre colls històrics com són l'Aubisque, el Tourmalet, l'Aspin i el Peyresoude, i demà l'última arribada en altura a Peyragudes amb un terrible encadenat amb el port de Balès. Terreny d'atacs, diferències i sorpreses que Sky pot convertir, un dia més, en previsibles.

"No crec que aquestes dues etapes siguin més dures que les que hem superat fins ara -va dir Wiggins-. A Sky ens hem de limitar a continuar fent el que hem estat fent fins ara", va afegir.

Schleck dóna positiu

El ciclista del Radioshack , Frank Schleck, va donar positiu per un diürètic anomenat Xipamidei i el seu equip el va fer plegar de la competició francesa. Ara Schleck haurà de preparar la seva defensa.

stats