CICLISME
Esports 07/02/2013

El director del Tour demana que surtin els tramposos de tots els esports implicats a l'operació Port

El director del Tour de França, Christian Prudhomme, ha afirmat que el judici serà "una farsa" si no surten "tots els tramposos" implicats en tots els esports

Efe
1 min

BarcelonaPrudhomme afirma el mateix que el president de la Federació Francesa de Ciclisme (FFC), David Lappartient, que el dia abans havia considerat "una farsa" el procés contra el doctor Eufemiano Fuentes i altres persones. "Si per alguna cosa està servint aquest judici és per adonar-nos que en l'operació Port 'no només hi estava implicat el ciclisme. Fins ara hem conegut el nom de ciclistes implicats, però no el dels altres esportistes, i potser no ho sabrem mai ", ha assegurat Prudhomme després de la presentació de la París-Niça.

El director del Tour admet que "el ciclisme ha comès molts errors" i que el més important és "escombrar la casa pròpia. Seria una pena que al final del judici no sortís tota la veritat", ha dit en aquest acte celebrat a Versalles, als afores de París. En cas contrari, segons ell, el judici pot ser considerat "una farsa".

Prudhomme considera lògic pensar que "no tots els tramposos són al ciclisme", sinó que també n'hi ha en altres disciplines esportives. "Si totes les disciplines són tractades amb igualtat, ens donem per satisfets", ha afegit.

stats