MUNDIAL 2014

Yayá Touré retreu al Manchester City que no el va deixar ser amb el seu germà malalt

Segons l'ivorià, el van fer jugar a Abu Dhabi quan ell volia ser a l'hospital amb el seu germà

L'internacional ivorià Yaya Touré ha criticat el seu club, el Manchester City, al qual ha retret no permetre passar uns dies amb el seu germà, malalt terminal de càncer i que va morir la setmana passada, després d'haver guanyat la Premier.

"M'hauria agradat estar quatre o cinc dies amb el meu germà abans de viatjar per preparar el Mundial amb Costa d'Ivori. Però el City no va voler donar-me aquests dies. Havia d'anar a celebrar el títol de campió a Abu Dhabi mentre el meu germà petit s'apagava en un llit d'hospital", escriu l'exjugador del Barça en una tribuna que avui publica la revista France Football.

Segons Touré, "ells sabien bé que patia en les meves carns des de fa mesos per veure com empitjorava la salut del meu germà. Aquesta va ser la raó per la qual vaig tenir diverses lesions al final de temporada. El cap es va fer amb el control del cos. Aquests últims quatre mesos han estat, sens dubte, els més durs de la meva vida ", indica.

El jugador assenyala que, tot i les alegries esportives que va registrar amb el City, la duresa de la malaltia del seu germà Ibrahim li feia sentir dolor. Touré narra la proximitat amb Ibrahim, dos anys més jove, amb qui de nen buscaven junts menjar, jugaven a futbol i conèixer les primeres dones. "Era el meu confident, el meu millor amic també", assegura l'internacional ivorià, que avui juga al Mundial per aconseguir la classificació del seu país per a vuitens de final contra Grècia