BARÇA
Esports 07/04/2013

De Rafa Nadal a Falcao, el món de l'esport s'emociona amb el retorn d'Abidal

Molts companys de vestuari d'Abidal han felicitat el francès gràcies a les xarxes socials

T.p.
2 min
Éric Abidal i José Manuel Pinto, al vestidor del Camp Nou, després del Barça-Mallorca

BarcelonaDiversos jugadors del Barça com Thiago, Tello o Pinto van felicitar Abidal pel seu retorn penjant a les xarxes socials fotografies amb el francès al vestuari. Mascherano ha comentat eufòric que Abidal "ha tornat". Cesc, per la seva part, ha escrit: "Quin gran moment tornar a veure Abidal al camp, impressionant! Content pel primer 'hat trick' de la meva carrera!". Sergi Roberto diu: "Quina alegria tornar a veure Abidal al camp!! Un gran exemple!", i Marc Muniesa: "Molt gran, Abidal!". Bartra també ha penjat una fotografia d'ell amb Abidal al seu Twitter personal.

Qui també ha fet servir les xarxes socials per felicitar el defensa és el president, Sandro Rosell, que ha piulat: "Molt feliç del retorn d'Abidal al terreny de joc i de la tornada de Tito Vilanova a la banqueta del Camp Nou".

Isaac Cuenca, ara cedit a l'Ajax, ha escrit: "Una abraçada molt forta a l'Abidal, que ha jugat 13 mesos després d'una lluita incansable. Ets gran!". Altres futbolistes emocionats són Àlvaro Vázquez, del Getafe, o el golejador de l'Atlètic Falcao: "Quina gran alegria veure el retorn d'Abidal".

Un dels esportistes més famosos que també ha escrit sobre Abidal és Rafa Nadal, que ha piulat al seu Twitter: "Moltes feliciitats, Abidal, ets un exemple de superació per a tothom!". Gary Lineker, exjugador del Barça, ha afirmat que el retorn del francès "és una història reconfortant i remarcable". I Aleix Espargaró, des de Qatar, ha piulat: "Després de 402 dies... quina il·lusió!".

Abidal, al seu Twitter, de moment només ha fet una piulada: "Merci, Gerard", en referència al seu cosí, el donant de fetge.

stats