ESPORTS

Més de 600 esportistes catalans portaran medicaments a persones vulnerables

És una iniciativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha presentat aquest dilluns el Registre de Voluntaris Esportistes, una bossa d'esportistes disposats a portar medicaments a les cases de persones vulnerables que tenen problemes per sortir a recollir-los per la crisi del covid-19.

Aquesta iniciativa solidària, impulsada de manera conjunta amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, es gestiona a través d'una aplicació mòbil que posa en contacte esportistes federats majors d'edat amb les farmàcies més pròximes a la seva residència. "D'aquesta manera, els federats catalans, persones acostumades al treball en equip, el sacrifici i la solidaritat, podran aportar el seu granet de sorra en la lluita contra la pandèmia", ha explicat el president de la UFEC, Gerard Esteva, en un comunicat.

A l'hora de portar els medicaments, la UFEC va assegurar que els seus esportistes, que compten amb un certificat personal per poder desplaçar-se sense complicacions, realitzen els lliuraments respectant les mesures pertinents d'higiene, seguretat i distanciament social.

El Registre de Voluntaris Esportistes, que està actiu des de dimarts passat, ha reunit ja prop de 600 esportistes disposats a ajudar totes les possibles persones vulnerables de Catalunya.