Esports 09/11/2014

La USAP encaixa una nova derrota i cau fins la cinquena posició

L'equip català no ha anotat cap assaig durant la derrota a Dax (19-12)

La USAP ha derrotat l'Agen

BarcelonaLa USAP de Perpinyà no aixeca cap i ha caigut al camp del Dax per 19-12. L'equip de Perpinyà cau fins la cinquena posició en perdre per tercer cop consecutiu un partit lluny de l'Aimé Giralt, ja que venia de perdre als camps del Biarritz i el Carcassona.

L'equip català s'ha avançat gràcies a un xut a pals de Descons, en un primer temps sense cap assaig. El local Yoaan Laouasse Azpiazu ha aconseguit quatre transformacions, per tres de Descons, deixant el resultat al descans en un 12-9.

A la segona part, Leone Ravuetaki ha fet l'únic assaig del partit als 54 minuts (17-9), posant el partit ben complicat ja que el xut a pals posterior ha donat dos punts més al Dax. Al final, la USAP ha perdut per 19-12.