RUGBI
Esports 05/10/2014

La USAP no falla davant la seva afició i ja ocupa el segon lloc

Els xuts de Jonathan Bousquet han permès evitar la derrota contra l'Stade Montois

BarcelonaLa USAP de Perpinyà ja ocupa la segona posició de la Segona Divisió francesa després de derrotar l'Stade Montois per 25-21. L'equip català ha tingut problemes per superar la defensa molt física dels visitants en un primer temps sense cap assaig. Jonathan Bousquet ha anotat tres xuts a pals i al descans el resultat era de 9-3.

A la segona part, després de dos xuts de cada equip, el jugador de Fidji Watisoni Vitu ha fet el primer assaig, i ha situat el 19-6 al marcador. Els xuts del visitant James Matthew mantenien l'Stade encara viu (19-13 als 64 minuts), però un drop de Bousquet ha permès veure el 22-13 al marcador. Matthew, en aquesta ocasió amb un assaig, ha donat vida a l'Stade (22-18 als 69 minuts), però finalment la USAP s'ha fet forta i ha aconseguit el triomf.

L'equip català visita el Carcasona la pròxima jornada, i defensarà la segona posició aconseguida gràcies a la derrota de l'Albi a Montauban. El Pau lidera la classificació amb sis victòries en sis jornades. La USAP en té quatre.