Apunts blaugranes
Esports 19/08/2011

Unanimitat mundial

2 min
Unanimitat mundial

La premsa argentina no va escatimar elogis cap al seu compatriota, Leo Messi, i fins i tot el diari Olé dedicava la seva portada al davanter blaugrana, sota l'original títol " Messita de luz ". El rotatiu destacava "els dos gols de col·lecció" que va marcar l'argentí i, continuant amb l'originalitat, sobre Mourinho, titulava: " Al final se arMou ". També a Argentina, el diari Clarín escrivia: "Un final vestit d'escàndol. Mourinho? No es va quedar enrere i va intercanviar alguns cops amb integrants de la banqueta del Barça".

La Gazzetta dello Sport italiana, a la seva web, titulava: "Messi meravella, Mou, el dolent", i afegia que "l'argentí va ser l'heroi de la Supercopa", mentre que el tècnic del Reial Madrid "era enfonsat per la premsa, ombrívol i enverinat, l'altra cara de la moneda". A més, el Corriere dello Sport destacava a la portada de l'edició escrita: "La màgia de Messi: Barcelona és una festa".

A Anglaterra, The Guardian assegurava que "un altre espectacle entre els dos equips va ser entelat per les trapelleries de Mourinho", mentre que The Sun , com molts altres diaris d'Europa, es feia ressò de les declaracions de Piqué, que assegurava que el tècnic portuguès "està destrossant el futbol espanyol". L'agressivitat dels blancs també va ser el que més van destacar els diaris francesos. "L'agressivitat del Madrid segueix sent important. Van seguir els mals gestos de Pepe, Sergio Ramos i Marcelo, expulsat", deia Figaro , mentre que L'Equipe titulava: "El Barça és el rei".

Els tres diaris esportius portuguesos, A Bola , Record i O Jogo , van destacar a les seves portades la bona actuació de Leo Messi. Tot i que el tècnic del Reial Madrid és compatriota seu, a les seves portades els diaris portuguesos no van fer esment a la seva actuació i només el rotatiu Record destacava que el davanter Cristiano Ronaldo va aconseguir al feu blaugrana marcar el seu gol 100 amb la samarreta del Reial Madrid.

stats