BARÇA

Valdés: "Hi ha una maquinària contra el club, contra els jugadors. Ens volen fer mal"

El porter anuncia que ja s'ha recuperat i podrà jugar segurament contra l'Elx

Valdés ha parlat en roda de premsa afirmant que "ja estic recuperat i podré jugar, si tot va bé, contra l'Elx". El porter ha parlat sobre el seu futur afirmant que no té clar quan anunciar el seu futur ja que cal "respectar el club i els jugadors on vagi, així com el Barça. Vull respectar fins el final el Barça i tot el que significa, no puc fer pública una cosa en mig d'un moment important i que no ajudi el club". Valdés ha insistit en recordar que el moment ideal per anunciar el seu futur dependrà del moment del Barça i del club on marxi. A part, ha dit que "no és cosa meva però tal com van confiar en mi, m'agradaria pensar que s'apostarà per un porter de la casa". Valdés per cert, ha afirmat que encara no té decidit el seu futur.

El porter ha defensat l'estat del Barça afirmant que "s'està venent una imatge que no és certa, seguim líders. S'han canviat algunes coses del joc i la filosofia però seguim per un bon moment".

Messi i els atacs rebuts

Valdés, preguntat sobre les declaracions de Messi contra el vicepresident Javier Faus, ha afirmat que "tots anem en la mateixa direcció. No puc valorar les opinions d'aquestes persones, els dos són treballadors del club". Després, el porter ha afegit que "hi ha una maquinària en marxa per fer mal al club, el Ministeri d'Interior i la Guàrdia Civil ha fet un pas per tallar una informació, una cosa mai vista abans".

El porter ha insistit en recordar que "detecto una maquinària contra el club, contra els jugadors, contra tots. Els cal remar plegats per protegir-nos o la cosa no acabarà bé. Com quan ens van acusar de dopatge, quan passem mil controls". Valdés ha dit que "lesionat he tingut temps per veure moltes coses i veig aquesta maquinària negativa que no puc acabar d'entendre. Sóc realista, s'han perdut alguns partits que no s'haurien de perdre, però després veig informacions extraesportives que em fa pensar en una campanya contra el Barça".

Valdés ha afegit que "el club és el primer sorprès per tot el que passa, més no poden fer per aturar aquestes informacions".

Més continguts de